Lokaal2

Logo Lokaal2

Lokaal2

Sinds de zomer van 2021 is Lokaal2 te huur voor bijvoorbeeld lesdagen, cursussen, workshops, brainstormsessies, trainingen of yogasessies. De naam ‘Lokaal2’ is dan ook een knipoog naar het normale leslokaal.

 

Inmiddels hebben al diverse opleidingsinstituten ons gevonden. Zij reageren enthousiast op de informele, ontspannen sfeer. De locatie is met zorg en liefde ingericht en perfect uitgerust voor jouw bijeenkomst. Je kunt zelf bepalen welke opstelling voor jouw bijeenkomst het beste werkt. Zo kun je het beste uit je bijeenkomst halen wat erin zit!

 

Tijdens jouw bijeenkomst verzorgen wij een compleet arrangement met onbeperkt koffie, thee, water (plat en bruisend), fruit en ander lekkers. Uiteraard zijn ook kantoormaterialen, wifi, de beamer en yoga-attributen inclusief.

 

Het pand ligt vlakbij het Kenaupark, in het centrum van Haarlem, op de begane grond van de therapiepraktijk van Nuhoff- Psychotherapie. We hebben acht spreekkamers, waar je gebruik van kunt maken als deze vrij zijn. Lokaal2 heeft een mooie stadstuin en garage. De tuin is een ideale plek om je dag te beginnen met een lekkere kop koffie, gezellig samen te lunchen, om iets te vieren of om alleen maar even een frisse neus te halen. In de garage kun je even ontspannen met o.a. tafeltennis of tafelvoetbal.

 

Kom gerust eens langs om sfeer te proeven, je bent van harte welkom!

Een keer persoonlijk kennis maken of meer informatie aanvragen?